PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Šta pokloniti voljenoj osobi za Dan zaljubljenih?

by - 13:00


Ovo pitanje često postavljamo sebi kad dođe neki od praznika... Pošto se Dan zaljubljenih bliži, pokušaj da probudiš onu uspavanu devojčicu u sebi i napravi neki romantičan poklon... Njemu će biti drago što si izdvojila malo vremena za njega, a ujedno ćeš mu pokazati koliko ti je on zaista bitan u životu...
Kao što ćeš videti, nijedan od tih poklona ne zahteva puno novca, jer ljubav se ipak ne može kupiti. 

Kao mali ste se verovatno igrali potrage za zakopanim blagom, što znači da znate pravila igre... Dovoljno je da ostaviš jedan trag u jutarnjim časovima, odnosno jedan pokazatelj koji će ga odvesti na neko drugo mesto, gde će ga čekati sledeći trag... Šta će biti zakopano blago?
To zavisi od tebe i od toga šta shvataš pod romantikom (večera uz sveće ili sex u sobi punoj sveća ili oboje), izbor zavisi od tebe. Moj predlog je da ga odvedeš na mesto gde ste se prvi put poljubili... I kad dodje na to mesto, sačekaj ga i poljubi... To je poklon koji će pamtiti dugo i sa puno nežnosti.

Pokušaj da napišeš pesmu...Ovo možda izgleda teško, ali pokušaj! Čak i ako nisi pesnički genije sa malo mašte i truda je i to moguće. Samo budi iskrena i napiši pesmu od srca. Čak se ni ne mora rimovati!


Takođe bi mogla uzeti teglu i napuniti je sa papirićima. Na svakom papiriću spomeni jedan romantični aspekt vašeg odnosa ili 100 razloga zašto ga voliš. Možeš napisati šta voliš kod njega, šta te pali, šta te čini nasmejanom, nešto što te podseća na njega, neku samo vašu reč, stihove omiljene pesme... Zamoli ga, da svako jutro kad nije pored tebe, uzme jedan papirić iz tegle i pročita poruku na njemu. Da se kladimo da će mu izmamiti osmeh... ;)


Kažu da ljubav ulazi na usta.... Zašto mu jednostavno ne bi skuvala njegovo omiljeno jelo? Ovo je klasičan način da udovoljimo čoveku koga volimo! Ako se ne snalaziš u kuhinji uzmi kuvar ili potraži neki recepat na internetu...


Pripremi i kolačiće sudbine (imaš recept OVDE), napiši par poruka (možda neke romantične stihove ili u kom pravcu bi volela da noć dalje teče-sadržina zavisi od tebe) i posluži posle večere.

Ovaj poklon možda zahteva malo više para, ali nije loš predlog... Zašto ne biste kupili dve karte  i pobegli negde za vikend... Kidnapujte ga, recite mu da ga vodite negde za vikend, ali mu nemojte reći destinaciju, dok ne dođete do krajnjeg odredišta...


You May Also Like

2 коментара

  1. Procitajte sjajne savete o tome kome i sta pokloniti za koju priliku, kao i gde naci prikladne poklone:

    http://online-pokloni.coolpage.biz/

    ОдговориИзбриши
  2. Svišaju mi se ideje, a posebno ona sa teglom i srcima :)

    ОдговориИзбриши