PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Prolećne odevne kombinacije

by - 18:40

Proleće je stiglo. Uzmi svoje omiljene uske iscepane farmerice i iskombinuj ih. Mogućnosti ima mnogo, i ja ti predlažem četiri.

Večernji izlazak
Kao što sam već spomenula u par članaka i ove godine (kao i prošle) je u modi čipka. Uzmi bež korset i cipele sa štiklom, oba presvučeni čipkom. Sako neka bude isto u bež boji. Ceo outfit upotpuni tankom srebenom ogrlicom sa nekim interesantnim priveskom i minđušama.

Odlazak na trening
Proleće nas podseća da trebamo da se pozabavimo i linijom. Obuci duks sa kapuljčom i obuj patike. Ne zaboravi da spakuješ donji deo trenerke, peškir, vodu, patike za teretanu i jednu pamučnu majicu. Zato nam treba velika torba :)

Dejt
Da, treba da izgledaš seksi, da pokažeš šta imaš, ali ne sve. Obuci te uske farmerke, crnu rolku (ne zaboravi push up) i bež cipele na štiklu (noge i guza trebaju da izgledaju fenomenealo). Možeš da staviš ešarpu oko vrata. Ne zaboravi nakit poput minđuša i narukvica. Prirodna šminka, istakni oči maskarom i stavi sjaj za usne... Ne zaboravi bež jaknu (ipak je proleće, može da bude prohladno... Do prvog poljupca ;) )

Kafa sa drugaricom
Za ovu priliku ti preporučujem da uz farmerke obučeš belu majicu sa printom, starke i sve to upotpuni sa crnim sakoom i srebrenim lančićem... Ne zaboravi neku sportsku torbu.

You May Also Like

0 коментара