PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Život je ono što napraviš od njega

by - 09:15


Ovaj život je ono što napraviš od njega. Bez obzira na sve, univerzalna je istina da ćeš jednom zabrljati. Dobra stvar je u tome što ti odlučuješ kako ćeš zabrljati.

Devojke će ti biti prijateljice – i one će isto tako zabrljati. No ne zaboravi, neke će doći, a neke će proći. One koje ostanu uz tebe kroz sve živo su tvoje prave, najbolje prijateljice. Ne puštaj ih od sebe. Zapamti isto tako da su sestre najbolje prijateljice na svetu.

Isto tako će i muškarci doći i proći. I znaš šta dušo, mrzim što ti to moram reći, ali većina njih – zapravo skoro svi oni – će ti slomiti srce, ali ne možeš prosto odustati jer ako udustaneš, nikad nećeš naći svoju srodnu dušu. Nikad nećeš naći onu polovinu koja te čini potpunom i koja će biti s tobom zauvek.

To što jednom pogrešiš ne znači da ćeš pogrešiti svaki put. Nastavi pokušavati, izdrži i uvek, uvek, uvek veruj u sebe, jer ako ti ne veruješ, ko će drugi dušo? Zato drži glavu visoko podignutu i što je najvažnije, nastavi se smejati, jer život je divna stvar i toliko je mnogo stvari vrednih osmeha.




Merilin Monro 

You May Also Like

0 коментара