PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Kako da ti grudi budu veće?

by - 17:13

Verovatno si čula za onu rečenicu: " Ako dečko posle prvog sastanka zna boju tvojih očiju, prihvati činjenicu da imaš male grudi." Mislim da je to bezveze i da svaka devojka može uraditi nešto da joj grudi porastu ili barem da joj izgledaju optički veće (a da pri tome ne mislim na estetsku hirurgiju).


Kao i pre svakog početka se naoružaj strpljenjem, ništa se ne dešava preko noći. Rezultate očekuj kroz par meseci...
Naravno sve počinje od ishrane. Poseti prodavnicu zdrave hrane, kupi soju, žalfiju, lan, tofu, ulje morača. One predstavljaju prirodne homone, koji su poznatiji kao fitoestrogeni. Ovi prirodni lekovi ublažavaju i simptome PMS-a, a njihovom upotrebom u pubertetu smanjuje se verovatnoća nastanka raka dojke u kasnijim godinama.


Takođe zameni brzu hranu proteinima (mlekom, jajima, kikirikijem, ribom, piletinom i orašastim plodovima), a gazirana pića vodom. Takođe za rast grudi možeš da koristiš i koktel soka od papaje i mleka (pij svaki dan).


Vežbaj i nemoj da te mrzi. Kao i svaki mišić i grudi će porasti ako redovno vežbaš. Moja omiljena vežba za grudi je kad sklonim dlan o dlan, a ruke savijem u laktovima tako da stoje u liniji grudi. Najpre pritiskam dlanove što jače mogu, zatim nekoliko trenutaka ostanem u tom položaju, a onda polako olabavim jačinu stiska. I to ponovim pet puta :)


Dok se tuširaš masiraj grudi praveći kružne pokrete rukom (suprotno od kazaljke na satu).


Međutim šta da radiš ako hoćeš veće grudi odmah, sada, odmah :)
Push up je super stvar, ali trebaš da znaš kako ga koristiiš i kako da istakneš svoje atribute. Sledi ove jednostavne korake:
  • grudnjak ne sme da ti spada (i kad ne staviš bratele), a ni da te stiska (jer može imati velike posledice na tvoje zdravlje, pogotovo leđa i grudni koš),
  • bratele zategni (isti princip, pazi da se ne urezuju),
  • namesti grudi - izvuci ih malo uz grudnjaka, podigni ih (pazi da bradavice ne vire iz grudnjaka) i izgledaće glomaznije plus push up će da odradi bitan deo posla i problem rešen.
Kao što vidiš, za silikone još ima vremena :)


You May Also Like

0 коментара