PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Neko kome uvek možeš čestitati 8. mart

by - 17:23


Kad sam bila mlađa, za mene Dan žena nije bio Dan žena nego Dan majki. Mnoge devojke će za ovaj dan reći: “Ženu treba poštovati svaki dan” i potpuno se slažem sa tom konstatacijom... Međutim, mislim isto tako da bi jednu ženu u našem životu izuzetno obradovalo i iznenadilo ako bi je se setila na ovaj poseban dan i dala joj neki mali, samo vama dvema bitan poklon – ukoliko nije jasno, pričam o majci. Mame su naša najveća podrška, osobe kojima možemo najviše da verujemo, neko ko će nam uvek dati dobar savet i zbog svega ovog kao i gomilu onog lepog a neizrečenog, smatram da bi bilo lepo da se svi sete i obraduju svoju mamu nečim, makar to bila sitnica.
...njoj će ta sitnica biti ceo svet...



Nemaš ideju?
  • Klasičan poklon je cveće (gledaj da bude u saksiji), i pored toga bi mogla da je iznenadiš bombonjerom ili nekom čokoladom koju voli
  • Uplati joj vikend u nekom spa centru, ako možeš. Pored kućnih i redovnih poslova dobro će joj doći par dana odmora. U ceo arnžman možeš da uključiš i tatu, pa ih oboje pošalji na neki romantičan vikend (pogledaj razne popuste na netu, neće te izaći puno, a pružićeš im vrhunsku uspomenu)
  • Osmi mart može biti tvoj i mamin dan, odvedi je u kupovinu, šetnju, pogledajte neki dobar film u bioskopu, idite u neki kafić. Koliko zaista vremena provodiš sa njom?
  • Kupi joj knjigu, sigurno će se obradovati nekim ljubavnim romanom ili nekom stručnom literaturom
  • Ako ti pisanje ide od ruke, onda joj napiši pismo, par nežnih reči umeju puno da znače. Takođe postoje u knjižarama one diplomice za najbolju mamu. Možda ovo zvuči detinjasto, ali ne zaboravi da ma koliko god godina imala, ti ćeš uvek biti njeno malo dete


Postoje neke stvari koje možeš da učiniš za mamu, bez obzira koji je datum:
  • Izmasiraj je kada vidiš da je umorna, čak iako ne znaš najbolje to da radiš, neka vidi da se brineš za nju
  • Skuvaj joj ponekad kafu ili čaj, spremi ručak, pospremi kuću dok je ona na poslu
  • I molim te, obećaj mi, da ćeš je zagrliti i reći da je voliš najviše na svetu

You May Also Like

4 коментара