Ženske Priče

U našoj zemlji je dosta teško ispratiti baš sve modne trendove. Baš iz ovog razloga pažnju mi je privukao brend Antithesis, britanskih kreatorki Rene Lakroks (Rene Lacroix) i Zare Aš - Harper (Zahre Ash - Harper), koje su predstavile svoju kolekciju na londonskoj nedelji mode.


Ove dve kreatorke inspirisane klasičnom i bezvremenskom dimenzijom odevnih predmeta (poput kaputa) stvorile su ovu kolekciju za koju se nadaju da će se koristiti više godina i u više sezona. Njihovo geslo je da će žene kupovati manje, a dobiće više. U ovome ustvari leži srž ove kolekcije, naime ona se sastoji iz deset odevnih predmeta, koje možete spajti, kombinovati, izvrnuti i tako praviti preko četrdeset kombinacija. Materijali koji su korišćeni u izradi su prirodni.

Mene je ovo oduševilo, jer me je cela ta zamisao podsetila na lego kocke - koliko će dobro izgledati zavisi od tvoje mašte i kreativnosti.

Ova kolekcija je puštena u prodaju u martu ove godine, nažalost još uvek je ne možemo pronaći na našem tržištu...za sada! ;)
Obavezno posetite njihov sajt http://antithesis.co/
I na kraju, uživaj u ovom fenomenalnom snimku u kome predastavljaju svoju kolekciju:

Categories:

5 Responses so far.

  1. zlocka says:

    Ja kad sam ih otkrila bila sam u fazonu wow :)))

  2. Анониман says:

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je dobrooooo! :clap: :D :D :D Pitam se koje su im cene... CIm osmislis nesto novo, obavezno mu lupis astronomsku cenu :p

  3. Ovo bas deluje interesantno.

Leave a Reply