PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Torbice za sve prilike (i za svačiji džep)

by - 14:42

Primetila sam da kada god prelistavam neke modne časopise uglavnom nam preporučuju kako obavezno treba da imamo stvari te i te marke... onda gledam te stvari (koje ruku na srce, jesu prelepe) i kada vidim cenu zapitam se: "ODAKLE MENI SADA PARA ZA TO? ODAKLE?!?" Želim da istaknem da se za dobre stvari (u ovom slučaju torbice) ne treba izdvojiti ne znam ni ja koja cifra, da ne mora da bude neka strana marka, ali mogu da budu fenomenalne i po mnogo pristupačnijim cenama...


Pismo tašnice su prigodne za maturske večeri, svečane prilike, izlaske… I po nekom mom skromnom mišljenju, kada spomenem ovu vrstu tašnica prva asocijacija mi je Tašnarija (sa njom sam napravila Tasnarija intervju i bila je pokrovitelj prvog giveaway-a na ovom blogu), preporučujem ti da pogledaš njenu stranicu OVDE. Imaju fenomenalnu ponudu pismo tašnica, često ih poklanjaju tako što organizuje razne nagradne igre, takođe s' vremena na vreme, organizuje rasprodaje, popuste... I sama sam vlasnica jedne od ovih tašnica i iskreno prezadovoljna sam.


Pored Tašnarije spomenula bih i jednu manje poznatu stranicu, koja se isto bavi prodajom pismo tašnica, upoznaj Torbice Iz Tetkine Radionice. Imaju fenomenalan izbor, zaista su pristupačne i nisi ovo čula od mene ali... Uskoro izlazi nova kolekcija! ;) Njenu stranicu možeš da posetiš OVDE (ako želiš da naručiš nešto pozovi je za prijatelja)


Naravno, ukoliko voliš retro stvarčice preporučujem ti da posetiš stranicu Torbe M&M. Imaju predivan izbor tašnica, ali takođe nude i još neke tako divne sitnice, ali pustiću vas da ih sami otkrijete, idite na njihovu stranicu OVDE i uživajte u svom retro danu.


Torbice za svaki dan - prva asocijacija Jellyfish Art. Ovo je jedna zanimljiva stranica sa brutalnim tašnicama, apsolutno ih možete kombinovati i u dnevnoj i u sportskoj, dok neke od njih mogu poslužiti i u večernjoj varijanti. Njihovu stranicu možete da pogledate OVDE i sigurna sam da ćete podeliti moje oduševljenje.


A možda klasičan oblik tašnica nije u tvom fazonu? Možda ipak želiš da tvoja torbica ima dizajnerski potpis. Možda tražiš nešto neobično?… Predstavljam ti torbice koje su jedinstveni spoj maštovitog i praktičnog. Upoznaj DELETI handbags . Pored neobičnog izgleda, neke od torbica imaju dva lica… Kupiš jednu imaš dve… Neki snovi se ipak ostvaruju.


Ja ti preporučujem ove stranice! Nadam se da ćeš i ti deliti isto oduševljenje kao i ja kad vidiš šta ove divne i kreativne devojke nude… Uživaj! :)

You May Also Like

0 коментара