PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Po jedan problem za svako rešenje

by - 11:44

Ova knjiga Kerstin Gir odlično je rešenje za tmurne dane. Nije vam neophodna ne znam kakva koncentracija, a neće vam oduzeti ni previše vremena (treba li da vam, ako iko ovo čita, predlažem nešto "zahtevnije"?)... Svakako bih je svrstala u kategoriju knjiga za opuštanje. Kada ste napete i imate gomilu naizgled nerešivih problema, ušuškajte se i primite k znanju da je moglo biti i mnooogooo gore. :D


Geri nije naročito zadovoljna svojim životom. Iz tog razloga odlučuje se za drastičan korak - izvršiće samoubistvo, isplanirano do najsitnijeg detalja (znam, znam, za sada ne deluje naročito opuštajuće, ali sačekajte malo). Logično je da pre toga pošalje oproštajna pisma nekim ljudima, uključujući i svog novog šefa. Malo kasnije će doći do zaključka da možda i nije trebalo da ih pošalje pre nego što je bila sasvim sigurna da će joj se namera ostvariti. Pretpostavljate, do samoubistva nije došlo, a njen život je preko noći postao izuzetno zanimljiv. Jer, nije lako živeti sa saznanjem da ste ljudima oko sebe rekli baš sve što o njima mislite, bez ikakve zadrške, jer ste uostalom mislili da nećete biti tu da trpite bilo kakve posledice.

Ako vas zanima kako je Geri došla do svog happy end-a uprkos svim problemima, pročitajte ovu duhovitu knjigu. I "always look on the bright side of life". ;)

You May Also Like

0 коментара