PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

AKCIJA! AKCIJA! AKCIJA!

by - 19:36

Dakle, u ovom trenutku su aktuelne akcije tri velika naša izdavača - Čarobna knjiga, Laguna i Vulkan izdavaštvo nude svoja izdanja po povoljnijim cenama.



U Čarobnoj knjizi je akcija



Spisak naslova možete videti OVDE.

U okviru akcije 3 knjige za 499 dinara, Laguna nudi 150 naslova, koje možete videti OVDE


Na akciji Vulkan izdavaštva možete kupiti naslove koje možete pogledati OVDE



Pa ko voli nek' izvoli. :)

Razlog što sam napisala poslednju rečenicu je taj što često pročitam pritužbe na spiskove naslova na akcijama "jer ih ne bih uzeo ni da mi se nude besplatno", ili onu "akcije vam služe da rasprodate knjige koje ne prolaze po redovnim cenama" (realno, akcijska sniženja bilo čega najčešće tome i služe). Dakle, pogledajte spiskove, pa ako vam se ništa ne sviđa, vi nemojte ništa ni kupiti. A ako vam se ipak učini da ima i nečeg zanimljivog - ura za vas!

Ja lično volim akcije, iz više razloga. Kao prvo, to mi je prilika da eksperimentišem sa novim piscima, žanrovima, formama... koje možda ne bih kupila po punoj ceni. Na taj način proširujem svoje horizonte i otkrivam nove svetove. :)

Drugo, a ovo je meni zaista bitno, kupujem knjige za decu i tinejdžere koje sam oduvek želela da imam, a nekako me je sramota da ih kupujem po punoj ceni. :D Kad jednom budem imala decu, imaću izgovor. Za sada se spremam za budućnost. A u stvari volim neizmerno tu opuštenost i čaroliju knjiga za decu. Eto, klinka sam u duši. ;)

Treće, kad nisam pri parama, stvarno mi dobro dođu. Zadovoljim svoje potrebe za kupovinom knjiga relativno jeftino, a ne osećam se kao zavisnik (što, realno, možda i jesam) i ostane mi para za sva ona druga zadovoljstva. a kao klasičan predstavnik Bika u horoskopu, veeeliki sam hedonista. :)

Eto, nadam se da će bar neko naći nešto zanimljivo! Ja ovoga puta preskačem, jer apstiniram do Nove godine (kupila sam hrpu knjiga u poslednja dva meseca), a i nisam pri parama (možda zbog prethodno pomenute hrpe knjiga). Tešim se time da skoro sve što me zanima već imam. :) :*

You May Also Like

0 коментара