PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Žena i ruža - ima neka tajna veza

by - 21:26

Pre mesec dana, kada je stigla pošiljka dva seta kozmetičke kuće Bugraska ruža, nisam mogla ni da pretpostavim da će to postati proizvodi od kojih se ne odvajam. Nisam htela da pišem ranije, iz jednog prostog razloga - radi se o prirodnoj kozmetici, za prave efekte potreban je duži vremenski period, a rezultati su trajniji. Proizvode koristim mesec i po dana, tako da se ne vodim prvim utiskom, a smatram da je to sasvim dovoljno da vidite da li vam neki proizvod odgovara ili ne.



Ova kozmetička kuća je relativno nova kod nas, a osnovana je 2013. u Pančevu sa ciljem da na srpsko tržište uveze kvalitetnu, prirodnu i u isto vreme pristupačnu kozmetiku od ulja Bugarske ruže. Ono što bi bilo zanimljivo da napomenem je da nema veštačkih boja, parabena, konzervansa i alkohola. Možete ih posetiti na njihovoj Facebook stranici OVDE i na njihovom website-u OVDE.
Kao što sam vam napomenula, dobila sam dva seta. Danas ću vam predstaviti set "Yoghurt of Bulgaria", a set "Lavender" sam prepustila Nimeriji (koja je napravila jedan mali ekspreriment, a više o tome ćete moći da pročitate za dve nedelje na ovom blogu).

Set "Yoghurt of Bulgaria" sadrži losion za telo, kremu za ruke i balzam za usne, cena je 1200 dinara sa PDV-om.

Losion za telo



Naziv proizvoda:
Losion za telo od ružinog ulja i probiotskog jogurta
Sadržaj
Losion za telo 230 ml
Cena u maloprodaji:
790 din
Zemlja porekla:
Bugarska

Procena Ženskih priča:
Pozitivne strane:
  • hidrira i omekšava kožu
  • poseduje UV filter
  • lako se nanosi, brzo upija, bez belog fima
  • koža je nežna
  • intenzivan miris i veran miris ruže, ne davi (smatram da je to iz razloga što nije u pitanju sama ruža, već mešavina sa jogurtom)
Negativne strane:
  • Da budem iskrena, ja nisam uočila negativne efekte celog seta. Zadivljena sam kvalitetom, a vidim da devojke koje su pisale o drugim proizvodima Bugarske ruže takođe nemaju zamerke (pročitajte više OVDEOVDE)
Mišljenje:
Ja imam jako osetljivu kožu i koristim samo kozmetiku za bebe, zato sam u prvi mah bila jako skeptična (plašila sam se da će mi iskočiti bubuljice, da koža neće reagovati kako treba), ipak kada sam pročitala da se radi o prirodnoj kozmetici, odlučila sam se da joj dam šansu. I tako je sve počelo. Ne samo što je losion premašio moja očekivanja (koža je meka, sjajna), već je rešio problem koji sam imala pre korišćenja - rešila sam se suvih laktova preko zime. U svakom slučaju, sve preporuke.

Krema za ruke
 

Naziv proizvoda:
Krema za ruke od ružinog ulja i probiotskog jogurta
Cena u maloprodaji: 
200 din
Sadržaj
Krema za ruke 75 ml
Zemlja porekla:
Bugarska

Procena Ženskih priča:


Pozitivne strane:
  • ruke su izuzetno hidrirane i negovane
  • sadrži UV filter
  • sasvim dovoljno je da nanesete kremu količine zrna pasulja
  • ne ostavlja tragove, koža se ne lepi, brzo upija
  • prijatan miris
Mišljenje:
Već znate da su zimi ruke izložene velikoj hladnoći, brzo se suše, postaju grube... Iskreno, ja se ove zime nisam napatila sa tim problemom. Ne odvajam se od ove kremice (stalno mi je u tašni), obavezno namažem ruke posle pranja sudova i pre nego sto izađem negde.  

Balzam za usne

 

Naziv proizvoda:
Balzam za usne od probiotskog jogurta i ružinog ulja
Cena u maloprodaji: 
210 din
Sadržaj
balzam za usne 5gr
Zemlja porekla:
Bugarska

Procena Ženskih priča:


Pozitivne strane:
  • usne su nežene
  • sadrži UV filter
  • prijatan miris
Mišljenje:
Ono što ćete prvo primetiti jeste da nema tipičan oblik balzama, već da je pravougaon. Rešava problem ispucalih usana. Hidrira i neguje, takođe ćete osetiti da su vam usne meke i posle nekoliko sati.
Sve u svemu, fenomenalna kozmetika. Već sam šmeknula sapun i masku za lice na bazi jogurta i ruže, i to ću obavezno da poručim. Ono što sam zaboravila da spomenem, na Facebook stranici Bugarska ruža uvek možete da nadjete neke cene sa popustom, tri proizvoda po ceni dva i ostale raznorazne pogodnosti za potrošače.
Da li vi ste vi probali neke od proizvoda Bugarske ruže i kakvi su vaši utisci?

https://www.facebook.com/BugarskaRuza

You May Also Like

0 коментара