PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Maturske haljine 2014

by - 23:26

I ove godine, već tradicionalno, pišemo o trendovima za matursko veče. Nadam se da ću vam, barem malo, olakšati izbor. Ispod svake slike naćićete link gde možete da kupite haljinu koja vam se svidela.


Dužina - sve dužine su u opticaju - jedina stvar na koju bi trebali da obratite pažnju jeste da li haljina odgovara vašim godinama. Moje mišljenje je da su duge haljine pogodnije za diplomsko veče ili veliku maturu, ali nisu pogodne za malu maturu. Nemojte dodavati sebi godine, doći će one same.

Duge haljine

Retro Maca

Haljine srednje dužineMoj Stil


 Just Wish It


Retro Maca

Kratke haljine


 
Haljine nejednake dužine


 
Kroj
Na jedno rame
Haljina kratkih rukava
Top haljina


Haljina sa rascepom


Moj StilMaterijali
Čipka

Marilyns Store
Boja
Pastelne boje su aktuelne od kojih preovladavaju roza, menta ljubičasta i plava

Fashion Studio Gossip  


Retro Maca


 
Šljokice

Neonske boje
Moj Stil

Cvetići ;)

 
Moda je prolazna stil je večan, evo i da pomenem par stilova koji su tu vec par sezona
Retro


Retro Maca


Retro Maca


Retro Maca


Retro Maca

Klasika zauvek - Mala crna haljina
Ako ne volite haljine, onda vam preporučujem da pročitate i ostale predloge za matursko veče OVDE. Ponesite sa sobom dobro raspoloženje, osmeh i uživajte sa društvom u najlepšoj večeri.

You May Also Like

1 коментара

  1. A person in any state can entry online gambling websites operated from nations all over the world the place gambling is authorized. Most 1xbet online websites provide bonuses of 5% to 20% of the amount of the initial deposit. These bonuses usually require that the gambler wager an quantity two to a few times the dimensions of the bonus. Winnings are typically deposited into the person's online account or paid through a certified examine mailed to the winner.

    ОдговориИзбриши