PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Ružičasta sreda

by - 18:47

Hajdemo da dan po dan zajedno preguramo kućnu izolaciju i ujedinimo se protiv talasa Covida-19 koji nas je sve zapljusnuo!

Drage naše, svedočimo da su životi ljudi širom sveta izmešteni iz uobičajenih tokova zbog korone, kao i da se iz dana u dan sve više i više ukidaju slobode kretanja koje smo do juče olako uzimali. Ne znam kakva je situacija u svim Ex-Yu državama, ali kod nas u Srbiji od sutra kafići i tržni centri neće raditi UOPŠTE!

Kod mnogih se zbog celodnevnog boravka kod kuće javlja "vremenski vakum", odnosno stres usled nemogućnosti popunjavanja dana. Sa željom da preguramo izolacije i karantine zajedno, Ženske priče osmislile koncept su "Ružičaste srede", a slobodno možemo reći i "Ružičaste nedelje".



Šta to podrazumeva?



Inspirisane citatom "On the wensday we wear pink" ili u prevodu "Sredom nosimo ružičasto", želimo da pozovemo sve damice i dame da osmisle divne kombinacije za sredu koje će uključiti barem neki ružičasti detalj.



Dakle, iako je potpuno ružičasta kombinacija poželjna, dovoljno je da imate ružičastu majicu, lak za nokte ili neki drugi modni detalj poput sata, nakita, rajfa, marame i sl.

Drugim rečima šta god vi želite 



Uzgred, dovoljno je da budete lepe za sebe i svoje ukućane - ne morate nam slati svoje fotografije! A ako baš želite, u sredu na društvene okačite fotografiju svoje "ružičase kombinacije" ili vama omiljenu ružičastu kombinaciju preuzetu iz časopisa. 
U oba slučaja uz fotografiju stavite haštagove
 #RužičastaSreda #onwensdaywewearpink #sredomnosimoružičasto #ženskepriče #ženskepričesince2012 #kulturajeuvekumodi #zajednokodkuće


I to nije sve!!!

Budući da jedan dan nije dovoljan, u ponedeljak ćemo okačiti nedeljni raspored kačenja muzike, predstava, predloga programa vežbi kod kuće i još mnogo toga! Ovo ćemo raditi iz prostog razloga jer: 
  1. smo ujedinjeni protiv širenja korone 
  2. jer želimo da vam pomognemo da unesete rutinu u živote koji su trenutno izmešteni iz normale 
  3. unošenjem rutinme smanjićemo anksioznost i druge negativne osećaje 
  4. popunićemo vremnski "vakum" boravka kod kuće

You May Also Like

0 коментара