PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Devojke idemo u šoping :)))

by - 11:00

Hajde da zavitimo u tvoj orman... Šta ide na "MUST HAVE" listu?


Ova 2012 godina nam donosi cvetne dezene u svim mogućim oblicima ili bojama. Tako da nabavi majice i haljinice sa ovim printom (svi modni dizajneri su se složili oko tog trenda). Trebaće ti! :)


Što se boja tiče - nude iliti gola boja, kako su je nazvali, prisutna je kod svih svetskih modnih kreatora. Tajna korišćenja ove boje je što se stapa sa tvojim tenom. Jednostavno ide uz svaku odevnu kombinaciju i u sve prilike. Nude boja je nova crna. Da budem jasnija, kad kažem nude mislim na boju peska, boju kajsije i breskve, slonovače, puder rozu, toplu karamel... Najbolje je kupiti cipele i torbu u ovoj boji i veruj mi ne možeš pogrešiti. :)


Modne piste obiluju i jarkim boja. To je trend koji se nastavlja od ove zime. Jarke i neonske boje su odličan izbor ukoliko želiš da se izdvojiš iz mase. Kombinuj ih sa neutralnim bojama i drži se one stare poslovice: "Više je manje".


Ne zaboravimo na čipku. Ako pratiš modne trendove onda definitivno treba da poseduješ neki dobar čipkasti odevni komad ili asesoar.
Šta bi trebalo da se nađe od standardne odeće u tvom ormanu?

- Farmerke: Bilo da je klasičan kroj, skroz uske ili baggy, definitivno je stvar koju moraš imati u ormanu. Marka toliko nije bitna, koliko kroj... Gledaj šta ti najbolje stoji i prvenstveno gledaj da se ti dobro osećaš u nijma.



- Crne helanke: Crna boja te optički činiti tanjom. Ovaj komad odeće svi muškarci vole da vide na devojci! Moja preporuka - kombinuj ih sa cipelama koje imaju visoke štikle ;) 

- Kaput: Ovaj klasičan komad odeće bi trebao da nađe mesto u tvom ormanu. Inače, u modi je krzno, pa ko voli(i može da priušti) nek izvoli!




- Mala crna haljina: Kreacija Koko Šanel je apsolutno večna... Ako je nemaš, nabavi je :)))


-Komad zavodljivog donjeg veša: Treba li ovo komentarisati?! :) Svaka žena mora imati svoje tajno oružje... ;)






Bacimo pogled na asesoare

-Naočare: Obavezan detalj!


-Parfem: Ostavi poseban trag gde god odeš, jer kao što je Koko Šanel rekla:

" Žena bez parfema je žena bez budućnosti."  iiiiii
"Jedna me mlada žena pitala gde da nanese parfem, rekla sam joj da ga stavi gde god želi biti poljubljena."

- Ako želiš glamurozan izgled, naniži nekoliko tankih narukvica na zglob ruke. Prstenje neka bude što upadljivije. Što se tiče minđuša, alke su još u modi. Drži se srebra ili zlata i zapamti: što tanje, to bolje. Ručni sat: Iako vreme možeš gledati i na mobilnom telefonu, ništa ne može zameniti elegantan ručni časovnik.

Obuća- ja bih rekla kupi sve, jer ih obožavam... Ali evo par predloga:

- Cipele: Kao što sam rekla, ako ćeš kupiti cipele postaraj se da budu u nude boji. :))) 




- Čizme: Za ovakve dane su neophodne sa ili bez štikle, kratke, do kolena, preko kolena, na tebi je da odlučiš...


- Patike: crne ili bele idealne su za šetnju po gradu



Da zaključimo kombinuj nove trendove sa postojećim komadima garderobe. Ipak trendove ne treba slepo pratiti, nego treba izgraditi svoj stil...

BUDI SVOJA SVE DRUGE OPCIJE SU ZAUZETE




You May Also Like

0 коментара