PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Cipele - Proleće/leto 2012

by - 10:37

Trendovi cipela variraju iz godine u godinu. Sve one imaju svoje mesto u svetu mode, a neke od njih uživaju u popularnosti više od drugih.


 Uprkos mišljenju da je niska potpetica mrtva, dizajneri ovu vrstu obuće vraćaju na modne piste. Skromnog su izgleda te su pogodne za one koji ne vole do neba visoke potpetice.  Možda bi trebala i da pomenem da se ove godine kaubojke vraćaju na velika vrata.

 

 

 

Odevni trendovi takođe utiču na trendove cipela. Zahvaljujući trenutnom sportskom nadahnuću, patike su i dalje neophodne.Što se tiče onih koje vole dodatnu visinu trend platformi i dalje dominira na modnoj sceni! Kada se nose cipele s'platformom, odaberi one s'debljim potpeticama za više stabilnosti. 

 

 

 

 
Ako si sklona eksperimentisanju mislim da će ti se svideti ovo:

  • Cipele sa šljokicama - Izgledaju zabavno i neozbiljno. Ako da se odlučiš za par svetlucavih visokih potpetica, nećeš se prevariti, jer dok traje njihov sjaj trajaće i njihov trend.

 


  • Cipele bez štikli tj. cipele sa umetničkom potpeticom - su zanimljive, ali jako je teško hodati u njima. 


 

 

Nude cipele su takođe neizostavan detalj ove godine. Sa pastelnim bojama ne možeš promašiti.

 

 

Puuuuuuuuuuuno šniranja... Apslolutni trend ove godineU svakom slučaju može se reći da ima za svakog po nešto i da će se poklopiti sa različitim ukusima i stilovima.

 

You May Also Like

0 коментара