PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Red u kući - red u glavi

by - 19:58

Sam pogled na razbacane stvari može da te dovede do stanja hisiterije i stresa, zato udahni duboko i hajde da sredimo taj nered.
Sređivanje kuće pretvori u hobi gde možeš biti jako kreativna. Pusti mašti na volju a ja ću pokušati da ti dam par ideja, sve ostalo zavisi od tebe.


Kutije za cipele mogu da ti posluže za čuvanje dokumenata, računa, slika, kreditnih kartica...


Da ne izgledaju tako monotono kupi par tapeta (dezen neka bude kakav ti želiš). Uzmi lenjir, lepak i olovku. Ocrtaj kutiju olovkom pre nego što isečeš tapete, odmeri 1cm više za gornju ivicu kutije, pošto se na tom mestu mora presaviti. Prvo nalepi tapete sa strane kutije pa istu stvar ponovi sa poklopcem.


Istu stvar možeš da uradiš i sa registrima gde možeš da čuvaš onih bezbroj časopisa za koje nikad ne znamo kad će nam zatrebati :)

Što se tiče velikih kutija njih možeš smestiti ispod kreveta i u njih odložiti sezonsku garderobu. 


Kutije po izboru ukrasi. Preko kreveta stavi prekrivač sa romantičnim volanima i time ćeš, pored ukrašavanja, ujedno i "sakriti" kutije. To je najlakši način da oslobodiš oraman za novu odeću ;)


Idi do špajza! Jel ti vidiš koliko tu ima praznih tegli? Uzmi par komada da staviš u njih svoje četke, ukosnice, olovke... Ako želiš uzmi boju za staklo ili neki ukrasni papir i probudi umetnika u sebi.


Vidiš, ipak nije toliko strašno srediti kuću i napraviti sebi mali duševni mir...zar ne? :)


You May Also Like

0 коментара