PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Zašto su cipele bolje od muškaraca? ;)

by - 21:06Možda će neko od vas pomisliti: "OK, riba se loži na cipele, ali da su bolje od muškaraca...ma daaaaj!" Priznajem! Ne možeš voditi ljubav sa cipelama, ali kad obuješ one koje ti se baš sviđaju brže te dovedu do orgazma ;)I da se razumemo - veličinu ti biraš! I uvek ti odgovara (ni prevelike, ni premale)!!! :)A da ne spominjem činjenicu da možeš da ih imaš kolko god hoćeš, i da ih menjaš 100 puta na dan, a da niko neće pomisliti da si promiskuitetna.


Uz sve to - dolaze sa garancijom! :) Ako su oštećene, možeš bez problema da ih vratiš nazad...i nema iznenađenja! Biraš lepe cipele, dobijaš lepu kutiju, tako da ti ambalaža, i ono unutar ambalaže, potpuno odgovara.


Nemaju prošlost - ne moraš da brineš da li ih bivša "gazdarica" zivka, progoni ili uznemirava, jer one su 100% samo tvoje.


Nemaju zaštitnički nastrojenu majku od koje ti (da se razumemo NIKAD) nećeš znati da napraviš bolji ručak :) Sa njima možeš da radiš sve ono što želiš da radiš...


Ako na nekome drugome vidiš neke koje ti se baš sviđaju ne očajavaš jer znaš da možeš da nabaviš iste takve...ako ne i bolje! ;)


Još ako su na tvojoj drugarici, bez problema možete da ih menjate u uživate obe u istima...i to satima...danima...
Kad smo kod toga - nikada se ne umaraju... ;)


I na kraju budimo realne - mnogo je lakše naći savršene cipele nego savršenog muškarca...


You May Also Like

0 коментара