PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Maturske haljine 2012

by - 16:56

Evo još jedno pitanje koje muči maturante: "Šta da obučem za matursko veče?" E ovako, ja ću sada prikazati koji su trendovi za haljine proleće/leto 2012. i nadam se da će ti pomoći da odgovoriš na ovo pitanje. Ove haljine možeš da nosiš na maturi, ali i u drugim svečanim prilikama.

Što se dužine tiče sve opcije su u igri:
  • Mini haljine su u trendu, daješ poruku da se ne stidiš svog tela, da si jaka i samouverena ličnost. Po meni bi trebalo da ih nose devojke koje završavaju srednju školu. 




Midi haljine nose devojke koje ne vole duge haljine, a nemaju dovoljno samopouzdanja da nose mini haljine. Meni izgledaju preslatko i nekako ih vezujem za malu maturu (za male princeze) 




Maksi haljine su takođe in, i njih vezujem za devojke koje završavaju fakultet. Lepršave haljine su u modi, a fenomenalno idu uz cipele sa velikim štiklama, a i kasnije ćeš moći da je nosiš. 




Ako si više za glamur, uvek postoji i ponuda večernjih haljina.




Što se boja tiče,ponuda je raznovrsna:

Haljine nežnih boja 


Haljine sa cvetnim dezenima su takođe u modi. Da li će na haljini biti par cvetića ili će cela haljina biti cvetna, ti odlučuješ. 




Kontrast boja je u modi(crna sa nekom bojom), da li će biti animal print sa crnom, crna sa belim, crna sa žutim zavisi od tebe. 




Šljokice su još uvek u modi i to zlatne i srebrene, ako si smelija možeš se odlučiti za svetlucave boje koje se prelivaju (crvena,zelena,plava...) 




Mala crna haljinica je uvek u modi i sa njom ne možeš pogrešiti 




Bele haljine su hit, deluju nežno i ženstveno 



Nude boju isto ne možemo da zaobiđemo. 




Tufnice, animal print(leopard,tigar) su takođe in. 



Što se oblika tiče u modi su:

Asimetrične haljine 



Haljina sa volanima je u trendu 




Peplums je u trendu od prošle godine. 



Što se materijala tiče koristi se najviše svila, streč, muslint, taft, til, organdin, šifon, organze, a ni čipka ne gubi na popularnosti




A ako ti treba još malo inspiracije, potraži je na mojoj facebook stranici :)
Nadam se da sam ti bar malo pomogla i da sa imaš jasniju sliku šta ćeš nositi na veliki dan. Lepo se provedi :)


You May Also Like

4 коментара