PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

stariji vs mladji muskarci

by - 15:16

Koliko puta si prošla gradom i rekla sebi: "O Bože, kako može da bude sa njim, pa može deda da joj bude?", ili "šta radi sa toliko mlađim dečkom, menja mu pelene pred spavanje?" 
Imaju svoje draži i mlađi i stariji momci, na tebi je da odlučiš šta ti se više sviđa.


Po mom nekom viđenju, izbor muškarca je u tome kako sebe vidimo. Da li želiš da imaš sigurnost ili dominaciju.

Poznato je da su stariji muškarci uglavnom dobro situirani, žive sami (bez roditelja), imaju izgrađenu karijeru i uspeli su da urade nešto od života. Možda je ovo stereotip za starije muškarce, ali oni su neko ko treba da donese neku sigurnost u vezi, pa makar to bila i materijalna.Takođe se od starijih muškaraca očekuje da su načitani, inteligentni i da možeš nešto da naučiš od njih. Stariji muškarci su zreliji, seksualno iživljeni, tako da ne moraš da razmišljaš da li će te promeniti za drugu. Može se reći da se stariji muškarci, po nekom stereotipu, više za neku ozbiljniju vezu. Moraš uzeti u obzir da li je u prošlosti bio oženjen, jer ako jeste, može da spada u onu grupu ljudi neiživljene mladosti, seks kombinacija i ostalog. Tako da, ukoliko se upuštaš u vezu sa razvedenim, dobro se raspitaj zašto je brak propao i znaj da svaka medalja ima dve strane. Uglavnom stariji muškarci donose jednu vrstu sigurnosti u vezu, smirenost, a devojke koje se odlučuju za starije muškarce žele da se skrase i žele neku ozbiljnost u životu (čitaj brak).


Mlađi muškarci su više za veze bez obaveza, tj. kres varijante. Ne vezuju se lako. Ne zaboravimo da muškarci kasnije sazrevaju od žena. Kad su mladi, imponuje im da budu sa starijom devojkom. Zašto? Ona zna, a on može. Možda seks sa njim neće biti neka fantazija (ipak se stamenost dobija sa iskustvom), ali će biti čest. Mlađi momci mogu da ti donesu neku vrstu dodatne mladosti, možeš da izlaziš sa njima, da se ludiraš. Možda će te neko drugi smatrati nezrelom, ali on će te gledati kao svog vršnjaka. Ipak, neće te zaobići njegovo hvalisanje (u njegovim očima si važan trofej), a njegovi drugovi će ga smatrati Bogom jer je  sa starijom devojkom. Uglavnom su nesigurni u sebe, ljubomorni, i u nekim sitacijama umeju brzo da planu, ali takođe umeju da budu jako pažljivi, skloni su da se prepuste svojoj dominaciji (ma kakvi da su frajeri, zna se ko vodi glavnu reč). Sa druge strane, u nekim sitacujama umeju da se ponašaju jako neiskvareno, za razliku od starijih.


Odluka je na tebi, u suštini, važno je da si ti srećna! I ko još brine o stereotipima? Sledeći put pre nego što se zapitaš šta neka devojka vidi u nekom muškarcu, pogledaj joj lice i ako je nasmešeno i ako blista, ugrizi se za jezik i reci: "Ma koga briga!" :D


You May Also Like

0 коментара