PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Iznajmi muža

by - 12:36


Sve devojke žele da nađu idealnog muža. Možda ti se čini to i teško uz sve obaveze koje nosi savremeni stil života. Međutim, nije tako teško, baš naprotiv, ako nemaš muža - IZNAJMI GA!
Nije šala! U Beogradu se otvorila prva agencija za iznajmljivanje muževa. Ovaj trend ima svoju tradiciju u svetu, ali kod nas je ovo jedinstveno. Agencija pod nazivom "Iznajmi muža", nudi svoje usluge svima kojima treba pomoć u različitim životnim situcijama. 
Muževi se rentiraju na sat ili više, a u ponudi imate osam vrsta muževa koje možeš birati po potrebi i to:  • Muž kuvar (mrzi te da kuvaš ili spremiš bilo koji obrok. Fenomenalan je za tebe. Možeš da uživaš u njegovom umeću kuvanja, ili da razmeniš recepte sa njim i da kuva nešto po tvojoj želji) 
  • Muž majstor ( neko ko će da se popravi dosadnu slavinu koja kaplje, menja pregorele sijalice, kreči, stavlja pločice i radi ostale grube poslove po kući) 
  • Muž party domaćin (oganizuje zabave, kupije sve što će biti potrebno, sprema, dekoriše) 
  • Muž pecaroš (ide ti se na izlet u prirodu, ali ti se ne da da organizuješ sve i tu zoveš njega) 
  • Muž sveznalica (želiš da naučiš nešto novo o životu) 
  • Muž u šopingu (najzad osoba muškog pola koja će voleti da ide sa tobom u šoping, koja će nositi sve te kese bez mrmljanja do kuće) 
  • Muž za izlaske (izlazi ti se? A nemaš sa kim. Pozovi, doći će po tebe izaćiće sa tobom, otići će sa tobom kod one dosadne prijateljice koja misli da je popila sav mozak ovoga sveta samo zato što se udala, idi sa njim u bioskop) 
  • Tvoj muž ( ispunjava tvoje želje(u skladu sa poslovanjem agencije)) 

Muž u šopingu i muž za izlaske najmanju koštaju - 500 dinara. Muž kuvar ostaje najmanje 2 sata, a svaki započeti sat je 700 dinara. Muž pecaroš je najskuplji - 4000 dinara! Da mi je znati samo šta taj upeca kada toliko košta... ;)

A ti se posveti karijeri, sebi... Za sve ostalo tu je kreditna kartca :)Ukoliko misliš da ti trebaju ove usluge ili te samo (kao i mene) kopka kako sve ovo tačno funkcioniše, poseti njihov sajt za više informacija:

You May Also Like

0 коментара