PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Cipele za matursko veče 2012

by - 17:32

Mislim da sam ja za svoje matursko veče najviše vremena provela tražeći savršene cipele. Pokušaću da ti olakšam izbor...


Što se tiče boje sa bež cipelama ne možeš pogrešiti, kombinuje se uz sve... Nude je nova crna boja
Crne cipele - naravno klasika. Možeš ih kombinovati uz koju god hoćeš boju.
Cipele u jarkim bojama - fantastično idu kao kontrast jednobojnim haljinama (crna, plava, bela)

Šljasteće cipele - ja bih ovaj model kombinovala sa jednobojnom haljinom, naravno ako si smelija možeš je kombinovati sa nekom haljinom koja ima šljokice, ali budi jako oprezna... Da ne dobiješ efekat novogodišnje jelke :)


Cipele sa cvetnim printom - cvetni dezen je jako moderan. Možeš ih kombinovati sa haljinama nežnih boja.

Što se modela tiče i dalje su moderni oni sa visokom potpeticom. Mali savet - vežbaj sa njima da hodaš pre nego što ih obiješ na maturko veče (pogotovo ako ih ne nosiš često). Stavi knjigu na glavu (pomoćiće ti oko držanja) i hodaj, nogu pred nogu. Kao manekenka :)


Otvorene isto su jako lepe, ali postoji jedna mala zamerka, noga može da se kliza u njima. Rešenje, kupi uložak koji će sprečiti da prsti idu pre tebe i tvojih cipela. :)Sa debelom potpeticom - ove su cipele stabilnije, ako želiš da nosiš visoke štikle na maloj maturi, ovo je super rešenje


Sa punom petom - jako dobar model, i istu ruku glamurozan, ali i deluje kao praznik za noge. Dobre su i za male i za velike maturanteBaletanke - možda ne izgledaju glamurozno, ali su taaaaaaaaaaaaakooo udobne :))))
You May Also Like

2 коментара