PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Helanke za sve prilike

by - 10:48

Ja jako volim helanke, jer se uz dobru kombinaciju mogu nositi u svim prilikama i uvek možeš da izgledaš fenomenalno.

Šetnja sa dečkom 
Obična siva majica sa printom, sive čizmice (ove sam izabrala jer su mi nekako za sezonu proleće ili jesen, ali ako imaš letnje čizmice, super će se uklopiti u kombinaciju). Crna torba, naočare...

Kafa sa drugaricom
Ako želiš da se obučeš skroz u crno, uvek biraj asesoare drugih boja da razbiju tu jednobojnost (uz crno se sve slaže). Npr. ja sam izabrala kožnu torbu, čizmice i narukvicu u braon boji i naravno naočare, kao opšti hit ovog proleća... i drugu kombinaciju sa ljubičastim baletankama i torbom. Svedeno, a opet lepo i što je najvažnije nećeš izgledati kao kao crna udovica. :)

Žurka, žurka
Helanke u kombinaciji sa štiklama su uvek pun pogodak, jer noge izgledaju izduženo, a guza čvrsta.     Izaberi tuniku u tamno rozoj boji i cipelma iste boje, ne možeš pogrešiti.

Fakultet
Izaberi običnu belu majicu, sivi prsluk i sive cipele na vezivanje. Kao dodatak stavi crnu narukvicu i naravno nigde bez naočara za sunce. :)

Posao
Ljubičasta tunika koju možeš da nosiš puštenu ili rubove tunike da upašeš, a ostatak da pusiš da pada preko helanki, cipele su u istoj boji kao i majica, a sako bi trebao da bude u istoj boji kao i helanke. Naravno uz sve ovo ide i neka narukvica.


You May Also Like

2 коментара