PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Privlačnost zauzetih momaka

by - 22:08

Svi kažemo da je tuđe slađe, ali da li je to uvek tako?



Znaš, on ima devojku, ali mi se viđamo...
Dobro, ovakav vid veze treba da konzumiraš kao fast food - s'nogu i bez puno osećenja... On će pokušati da ti se prikaže kao najdivniji i najnežniji dečko... Ima devojku već par godina, i on će nju da ostavi zbog tebe (hoće, hoće evo odmah je potrčao). Dotična je uglavnom opisana kao devojka koju bi i jači vetar povredio, a ne raskid; on kao mučenik u toj vezi, a veza kao navika... Da, da, da, i ti bi sad trebala sve to da progutaš i da se ne daj Bože zaljubiš...  Realno, ne trebaš ti da čuvaš ničiju vezu i svaka devojka može da bude bivša... ali ako stvarno raskine sa njom, šta ćeš sa njim? Preuzećeš njeno mesto - i... Ko ti garantuje da i tebi neće uraditi isto što i njoj?
Ova vrsta je dobra u slučaju da:
  • ti se ljubi, 
  • želiš kres varijantu i ne želiš da neko sazna (mada i to je škakljivo... Da li stvarno možeš spavati sa nekim, a da ne umešaš osećanja? Ako možeš OK, ali ako ne... Ne igraj se sa vatrom), 
  • si u novom gradu i treba ti zabava. 
Što se posledica tiče, on ima šta da izgubi - ti si slobodna.


Pa znaš... On je... malo... oženjen...
Najgora vrsta... Uglavnom se radi o momcima koji su morali da ožene svoju devojku, jer je zatrudnela (čitaj neodgovorni su) ili imaju napad neiživljene mladosti (neozbiljni) ili imaju para, a žena im je ostarila i treba im nešto mlađe (trofej)... U svakom slučaju, obećavaće ti razvod, a nikad neće naći hrabrosti da učini nešto povodom toga (razlog bi bila deca - da ne pate...). Ženu će ti opisivati kao šizofreničarku, koja ne razume ni sebe... a kako bi njega?
Možda ćeš pomisliti da ti možeš da budeš iznad toga i da se nećeš zaljubiti i da je to samo prolazna avantura, ali navedi mi jednu ženu koja može da kontroliše svoja osećanja? Upašćeš u pakao laži, gde ćeš morati da sakrivaš svoju ljubav, da ga viđaš onda kad on to može, a ne kada ti želiš. I kada ga vidiš, vratiće se njoj... Zašto bi to sebi radila?
I ko si ti u toj priči? Ljubavnica? Ona druga? Drolja? Otimačica? Ne, cico moja ne radi to sebi... Budi uvek ti ta koja je na prvom mestu, nemoj da kupiš ničije ostatke.


Razveden je... Sa detetom...
Po meni, ovaj tip muškaraca pogodan je za devojke koje su isto tako razvedene i imaju dete, jer se oni mogu najbolje razumeti. Kroz isto su prošli (razvod), imaju jedan neuspeh za sobom, ali im to ne znači kraj života. I isto tako smatram da ih takvi muškarci neće smatrati za prolaznom avanturom (one koje su prošle kroz pakao razvoda znaju o čemu pričam)...
Što se tiče slobodnih devojaka ima dve grupe: one koje bi mogle da prihvate tuđe dete i one koje ne bi; to zavisi od tvog karaktera, pogleda na svet... Moraš da shvatiš da on ima obavezu prema njemu i da je to dete na prvom mestu, što dalje znači da neće baš uvek biti dostupan za tebe, da se možda nećete viđati kad god ti to želiš... Moraće da se viđa i sa bivšom ženom, ipak imaju zajedno dete... Tu mogu da se jave problemi (ljubomora, nerazumevanje). Ako želiš da načiniš taj korak, moraš biti dovoljno zrela da savladaš sve moguće prepreke.


Iznela sam ti neke činjenice... Ti razmisli da li ćeš jesti jabuke iz tuđeg voćnjaka :)
Odluka je na tebi!


You May Also Like

1 коментара

  1. Prije svega hvala dr. Agbazara što mi je vratio mog ljubavnika unutar 48 sati. Nemam ništa za reći nego da ti se zahvalim i da ti javim da sam sretna.. Moj ljubavnik se bolje ponaša prema meni i sada provodi većinu vremena sa mnom govoreći mi koliko me voli nego ikad prije.. Ako imaš Za sve probleme s ljubavnikom kontaktirajte Dr.Agbazara putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili ( WhatsApp +2348104102662 ) jer on je rješenje za sve probleme u vezi

    ОдговориИзбриши