PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Tašnarija, potreba svake devojke

by - 12:13

Svako ima svoju strast, nekome su to cipele, nekome je nova maskara, a nekome su torbice. U moru poznatih i renomiranih marki jedan niški brend teži da postane statusni simbol. Tašnice različitih dezena i materijala su za kratko vreme osvojile srca mnogih devojaka. Ako nisi već čula za ovaj brend, toplo ti preporučujem Tašnariju, iza koje stoji Ana Šurdilović.



Reci nam nešto više o sebi...
Iz Niša sam, po zanimanju diplomirani novinar, pasionirani ljubitelj mode i svega što je kreativno. Pronašla sam sebe u kreiranju tašnica i volela bih da mi to zauvek bude primarno zanimanje. Žeđ za novinarstvom gasim na svom modnom blogu Ana on heels i to je ono što me trenutno ispunjava.



Kada je nastala ideja da se baviš izradom tašni?

Ideja o pravljenju tašnica rodila se sasvim slučajno. Model pismo tašnica popularan je oduvek i biće zauvek. Želela sam da mi tetka, koja je odlična sa mašinom i koncem, sašije nekoliko komada koje ću nositi uz sve. Kada su te tašnice naišle na opšte oduševljenje okoline, rešila sam da ih slikam i postavim na facebook. Na pamet mi je palo ime Tašnarija, napravila sam stranicu i sutradan sam već imala 40-ak porudžbina. Na početku su tašnice koštale 200, 300 i 400 dinara i devojke su ih sa oduševljenjem prihvatile.



Gde nalaziš inspiraciju?
Inspiraciju pronalazim u modnim časopisima i na internetu. Nikada ne kopiramo ničije modele, trudimo se da u sve unesemo svoj potpis i da budemo što originalniji možemo.



Da li imaš uzore i ako imaš ko su?
Uzore u modnom svetu nemam, volim da vidim šta rade kreativni ljudi i da im se divim.

Koji te moto pokreće?

Moj moto je da sve u životu treba da uradiš sam, da se pomučiš i da će ti se tada sreća sigurno osmehnuti. Ja sam živi primer da je to tako. Samo treba biti uporan i dati sve od sebe.



Šta smatraš svojim najvećim uspehom?

Moj najveći uspeh su zadovoljne mušterije. Nema lepšeg osećaja nego kada devojka koja je upravo primila paket pošalje poruku da je oduševljena i da će ostati verna mušterija. To je ono što nas u Tašnariji pokreće da budemo što bolji.



Šta nam spremaš ovog proleća?
Moda se ovog proleća neće bitno razlikovati od prošlog. U igri će ponovo biti neon i pastelne boje, ali novina su pruge u svim veličinama i bojama. Moj favorit su crno-bele pruge i nadam se da ćemo uspeti da ih nabavimo za novu kolekciju.



Gde možemo videti i poručiti tvoje radove?

Naše modele devojke mogu da pogledaju na našem sajtu: www.tasnarija.rs
I našoj facebook stranici: www.facebook.com/tasnarija
Za sve informacije mogu nam se obratiti na mail: tasnarija@gmail.com

You May Also Like

3 коментара

  1. Sjajne torbice i cula sam da ih mnoge devojke,pogotovo blogerke bas,bas hvale...

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajne torbice :)
    Devojke, na mom blogu možete osvojiti predivnu ogrlicu, više informacija ovde: http://welcometomyworld-tali.blogspot.com/2013/03/giveaway.html :)

    ОдговориИзбриши
  3. imam tri njihove :)

    http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши