PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Haljine za doček Nove 2014. godine

by - 18:10

Svakog 29. Decembra tradicionalno uvidim da nemam šta da obučem za Novu godinu, i uvek obećam sebi sledeće godine će biti drugačije. Treba li da kažem da je ovo prva godina kada sam zaista to obećanje i ispunila (ok, samo sam se setila ranije... Nisam još ništa kupila, ali i najduže putovanje počinje prvim korakom)? Pre svega, počinjemo sa tradicionalnim “pretresanjem“ trendova, ali ovog puta sa jednom malom izmenom. Ispod svake slike, videćete i link ka Facebook stranici gde možete kupiti željenu haljinu. Nadam se da ću vam tako olakšati potragu za savršenom haljinom za Novu godinu :)


Dužina

Duge haljine – visok glamur koji oslikava ženstvenost. Po mom skromnom mišljenju ova vrsta haljine je pogodna ako čekaš Novu godinu u nekom restoranu ili na nekom malo luksuznijem mestu.


Sherri Hill Srbija
Haljine do kolena i malo preko kolena – ova dužina haljine je po meni savršena, nije previše glamurozna, a opet ovu dužinu haljine ne možete da vidite pri svakom subotnjem izlasku.


 Moj Stil 

Passage modna kuca
model Diotima
photo by Shąvi Ląvi

Fashion Dućan

Mini haljine – pristalica sam da ih trebaju nositi mlađe devojke i ponavljam pravilo – ne treba sve da bude "na izvolte". Postaraj se da ti dužina odgovara, ne da ti ispadne pola zadnjice dok igraš ili da je moraš vući dole celu noć.

Milica Trickovic fashion designer

Butik Selection

Sherri Hill Srbija

Kroj haljine – u suštini za koji god da se odlučiš nećeš pogrešiti. Ove sezone, se preferiraju

Haljine na jedno rame


Timeless Store

Milica Trickovic fashion designer

¾ rukavi 


Moj Stil

Boje

Crna – mala crna haljina ne izlazi iz mode. Meni se posebno sviđa kada je u kombinaciji sa crvenim ili kraljevsko plavim štiklama (i naravno takvom torbicom).


Misstyle


Passage modna kuca
model Diotima
photo by Shąvi Ląvi

Bela

Moj Stil

Moj Stil

Crvena


 Cvetni dizajn

 
Шолаја

Pepito


Moj Stil

Butik ANGEL

Materijal – haljina koja sadrži čipku pedstavlja nepogrešiv izbor ove godine.


Timeless Store

Butik Selection

Na ovu celinu stavljam tačku ovde. Ako smem da dodam, skroz neplanirano iz tehničkih razloga. Htela sam da preporučim neke trendove i devojkama koje ne vole haljine, ali pošto je dužina posta ograničena (bar meni), nastavak teksta možete pročitati OVDE.
I naravno SREĆNI  PRAZNICI ;)

You May Also Like

0 коментара