PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Pokloni za Dan zaljubljenih

by - 20:35

Drage moje, bliži nam se dan zaljubljenih, iako sam pristalica da se ljubav pokazuje svaki dan, moram da priznam da poznajem neke žene koje vole baš na ovaj dan da poklone nešto svome muškarcu. Ukoliko nemaš ideja šta da pokloniš ili ti samo treba neka inspiracije, evo par predloga za poklon za dan zaljubljenih, godišnjice i druge posebne dane.





Ako želiš da pokloniš nešto od zlata, kupi kinder jaje, iseci ga po ivici, izvadi igračku iz žute kutijice i umesto nje stavi poklon (možda i neku porukicu), a posle sklopi čokoladu ponovo (samo istopi malo ivice i čekaj da se osuši), i opet umotaj u ambalažu.


Pokloni kutiju za nakit, u nju ubaci dve manje kutije, na jednoj napiši Pročitaj kada su dobra vremena a na drugu Pročitaj kada su loša vremena. U prvu ubaci poruku VOLIM TE, a u drugu I DALJE TE VOLIM, SAMO ME PUSTI DA SE MALO DURIM.
Možeš i da napraviš kutiju sa uputstvom za upotrebu - za svaku stvar koju si stavila u kutiju napiši objašnjenje, tj. uputstvo za upotrebu. Npr. sijalica - da mu ne padne mrak na oči, mala plišana igračka - da bude nežan, vino - da bude veseo, čokolada da bude uvek sladak, lizalicu - neka vežba... Pusti mašti na volju :)



Kupi sebi lep donji veš, sa podvezicama i halterima. Potrudi se da mu se isporučiš sa crvenom mašnom. Ovo je, tehnički, poklon koji kupuješ sebi, ali sam sigurna da on neće imati ništa protiv.



Neki print tebe i njega - moja drugarica je svom dečku (mislim da je povod bio dve godine veze) kupila dve majice, obične bele, i dala ih na štampu. Na muškoj je pisalo LOVE HER, strelica ka levoj strani i jedno srce, a na leđima njegovo ime, a na ženskoj majici je pisalo LOVE HIM, strelica je išla ne desnu stranu i jedno srce, a na leđima njeno ime. Tako kada stanu jedno pored drugog strelice pokazuju ka njoj/njemu. Slično možete uraditi sa šoljama.



Ram za slike, neka dobra knjiga, karte za pozorište - pokloni sa kojima ne možeš da promašiš.

Nadam se da sam vam malo pomogla! :)

You May Also Like

4 коментара