PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Dobro došle, drage moje

by - 19:48

Davno nisam pisala. Nedostajala mi je inspiracija, osećala sam se izgubljeno u recenzijama, intervjuima, nagradnim igrama, temama koje me gušile. Negde se izgubio smisao ženskih priča, lagano postajale ženske recenzije... To nije ono što sam htela.




Glavni razlog osnivanja ovog bloga je bila velika želja da pišem o problemima koje sam videla da muče žene u mom okruženju. Ne na način na koji to predstavljaju današnji časopisi, nego onako kako to jeste, iz nekog životnog iskustva (što mog, što nekih divnih ljudi).

Međutim, negde je zapelo. Izgubila sam nit... Stavila sam potrebe drugih, pre svojih. Iskreno sam mislila da je to dobro, ali nije bilo. Postala sam bloger koji je dogoreo.
Osetila sam da mi treba pauza.

Ženske priče su zaćutale, živele bi od stare slave, i ponekad bi izmamile neki stidljivi osmeh na svojoj facebook stranici. Strpljivo su čekale da im se vratim, da se ogrnu u nove teme i nove priče.
A ja sam nastavila dalje, sa nekim poslom koji me je ispunjavao više od pisanja. Setila bih ih se ponekad, obećavala da ću da im se vratim. A to vam je kao kad obećate sebi "od sutra (ili od ponedeljka) počinjem da vežbam / zdravije da se hranim / učim... " Ne okrenete se, a već su dani prešli u mesece, meseci u godine...

I onda se desio klik. Uzela sam tablet i počela da kucam slova, koja su prerasla u reči, one pak u rečenice, a rečenice u ovaj tekst koji čitate. Vratila sam se kada sam naučila lekciju - pomozi drugima da ostvare svoj san, ali ne dozvoli da zaboraviš svoje snove.

Počinjemo ponovo, sa nekim novim idejama, novim temama, novim poletom. Ništa vam ne obećavam i obećavam vam sve.
Popričajmo opet, onako kako to najbolje dugarice rade, uz kafu :-)
Dobro došle ponovo drage moje.
Ljubi Vas
Irena Bodonji :-)

You May Also Like

5 коментара

  1. Takvi "izleti" i postoje da bi nas podsetili ko smo zaista, a pauzama punimo baterije da bi nastavljali dalje u još boljoj verziji sebe...dobrodošla nazad :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Takvi "izleti" i postoje da bi nas podsetili ko smo zaista, a pauzama punimo baterije da bi nastavljali dalje u još boljoj verziji sebe...dobrodošla nazad :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Haljine su prelepe ja sada ove godine zavrsavam 8.razed javite mi za haljine i cene

    ОдговориИзбриши