PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Umetnošću protiv usamljenosti

by - 19:58

Pozirište u vašem domu - foto izvor NS UŽIVO

Šta biste Vi uradili da Vam neko pokuca na vrata ili baci kamenčić na prozor? Vi otvorite, a nepoznata osoba krene baš Vama da peva najlepše operske arije ili pak da svira neku od prelepih muzičkih kompozicija! I ne... Vi niste kakva glumica u Šekspirovom delu ili pak nekom starom Holivudskom filmu. Vi ste, Vi! 

Upravo ove scene svakog dana doživljavljavaju najstariji Novosađani i Novosađanke koji se zbog pandemijskih mera nalaze u izolaciji. Sa umetnicima "Srpskog narodnog pozorišta" dele suze i osmehe, a čini se da  njihove utiske najlepše opisuju reči jednog deke - "Sad bih vas izglio i izljubio, ali ne smem"...   

Dok gledate dirljivi video ispod teksta, ekipa "Ženskih priča" nada se da će ASKA umetnošću da pobedi VUKA, koji se ovoga puta prerušio u nevidljivo ruho virusa COVID-19.

PS Bilo bi lepo, da nakon što prođe pandemija, ovaj divan gest inspiriše nekog zaljubljenog momka, a što ne i devojku, da svoje emocije ispolje pod nečijim prozorom. 

izvori: @nsuzivo.rs, @srpskonarodnopozoriste1861, youtube kanal Srpsko narodno pozorište


You May Also Like

1 коментара

  1. The Star Gold Coast | DrmCD
    The Star Gold Coast, one of Australia's premier integrated resorts, features a central location and is situated just 밀양 출장안마 a short drive from the centre of Address: 3131 Broadbeach Island 안동 출장마사지 Drive, Gold Coast, Broadbeach, 파주 출장안마 Broadbeach, 수원 출장마사지 Australia Rating: 4.1 · ‎8 reviews 삼척 출장마사지

    ОдговориИзбриши